‘Broekmans-Patisserie doet u een ROYA(A)L aanbod’!

We maken ons reeds op voor ons 100-jarig bestaan en daarmee komt de status van HOFLEVERANCIER in zicht. Vooruitlopend hierop willen we u als trouwe klant reeds verheffen tot ‘GOUVERNEUR’ en een ROYA(A)L aanbod doen.

Zo’n mijlpaal is voor ons een mooi moment om onze plannen voor de komende periode met u te delen.


Onze plannen

Al bestaan we bijna 100 jaar, we moeten bij de tijd blijven. Meegroeien met de veranderingen in de markt en blijven voldoen aan de vraag van onze klanten. Dit betekent dat we ons assortiment verder uitbreiden met (h)eerlijke en onderscheidende producten. Daarnaast willen we ons bedrijf verder aanpassen aan de eisen van de tijd. Zo zijn we op dit moment onze vestiging in Venray aan het verbouwen. Geheel in stijl openen we deze 29 september aanstaande.

Uiteraard kosten deze aanpassingen geld. Maar hoe mooi zou het zijn wanneer we dit samen mogelijk maken?

Crowdfunding lijkt ons hierbij ideaal. Een nieuwe financieringsmethode die aansluit bij onze ideeën. Graag bieden we u als trouwe klant een aantrekkelijk rendement. Uiteindelijk is dit goed voor u en voor ons. Samen genieten: daar houden we van.

Uw betrokkenheid willen we graag belonen:

We doen er dan ook alles aan om het u naar uw zin te maken en daarmee u tot Gouverneur van ons atelier te maken en te behouden. En een Gouverneur belonen we graag.

Wanneer u deelneemt in ons Crowdfunding project belonen we u, geheel in stijl met ons aankomend Hofleverancierschap, ‘vorstelijk’. We bieden u een rendement dat afhankelijk van uw inleg, oploopt tot meer dan 17,5% per jaar. Een rendement dat u als spaarder bij uw bank bij lange na niet meer ontvangt. Wij krijgen u als Gouverneur, dat is voor ons omzet, en u krijgt een mooi rendement. Dat noemen we een win-winsituatie.

Een mooie vorm van samenwerking die past bij de wijze waarop wij ons bedrijf voeren: voor en met u als onze klant. De gedachte is daarbij dat het geboden rendement vergoed wordt in natura: namelijk de heerlijke producten uit ons gehele assortiment.


Hoe staat ‘Broekmans Patisserie’ ervoor?

Na bijna 100 jaar draaien we gelukkig nog steeds goed. Natuurlijk moeten we kritisch, zijn op onze bedrijfsvoering en in 100 jaar hebben we pieken en dalen gehad maar met bijzonder veel trots kunnen we meedelen dat het ons goed gaat. Ondanks groeiende concurrentie weten we onze marktpositie vast te houden. We combineren internetverkoop met onze eigen filialen en werken intensief samen met lokale supermarkten en horecazaken. Zowel in binnen- als buitenland. Recentelijk hebben we ons assortiment verder uitgebreid met desembrood en ook dat weet u te waarderen, met een groeiende omzet tot gevolg.
Met een mijlpaal voor de deur willen we nog graag jaren door. De 4de generatie Broekmans staat al te trappelen en ook daar zijn we trots op.
In ons bedrijf realiseren we een brutowinst (omzet -/- inkoopwaarde) van 80%. Daarmee doen we het beter dan het branchegemiddelde van 74% (bron Beko Advies en Flynth).
En onafhankelijk handelsinformatiebedrijf Creditsafe typeert onze bedrijfsrisico’s als laag. Goed nieuws dus.

Creditsafe3

We hebben de volle overtuiging dat we met onze aanpassingen en vernieuwingen onze omzet voor de komende jaren een prima impuls kunnen geven. Een mogelijkheid waardoor we u nog lang mogen blijven ontvangen en verrassen met onze heerlijke lekkernijen.

Ons aanbod:

Als trouwe klant heeft u ons jarenlang bestaan mogelijk gemaakt. We hebben reeds aangegeven dat we u nog jaren van dienst willen zijn. Daarom hebben we drie mogelijkheden met riante vergoedingen.

U betaalt ons een bedrag in één keer en krijgt in de komende 4 jaar een mooi rendement terug in natura. De mogelijkheden in volgorde van GOED, BETER, BEST:

ZILVER: Eenmalige inleg van € 250,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 6,30. In totaal dus € 302,50.
Een rendement van 9,7% per jaar (o.b.v. annuïteiten). Voor details klik hier.

GOUD: Eenmalige inleg van € 500,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 13,55. In totaal dus € 650,-.
Een rendement van 13,5% per jaar (o.b.v. annuïteiten). Voor details klik hier.

DIAMANT: Eenmalige inleg van € 1000,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 29.25. In totaal dus € 1.400,-.
Een rendement van 19,3 per jaar (o.b.v. annuïteiten). Voor details klik hier.

  • Meld u aan als Crowdfunder door middel van de inschrijfkaart of via de “ik doe mee!” pagina;

  • Met u als Crowdfunder wordt een overeenkomst opgesteld;

  • De Crowdfunders krijgen elke maand het betreffende tegoed bijgeschreven op een speciaal aangemaakte Gouveneur VIP-pas; deze ligt voor u klaar op 1 november aanstaande;

  • Met dit tegoed wordt uw inleg terugbetaald. En gebruikt u een maand uw tegoed niet (helemaal): geen probleem. Uw tegoed blijft beschikbaar;
  • Uit zorg wordt in eerste instantie de storting betaald op een aparte rekening van Stichting CrowdFundProjecten (CFP); de organisatie die ons via www.Funding.Coach ondersteunt;
  • Aan de Crowdfunders worden verder geen kosten in rekening gebracht

Proces

Het fenomeen Crowdfunding groeit sterk in populariteit. Het is een manier om aan geld te komen voor een onderneming, een project of een experiment. Betrokkenen zijn geïnteresseerd en voelen zich aangesproken door de visie van het bedrijf. Zij steunen de ondernemer bij het realiseren van zijn doelen.

Vaak is er een inner crowd met familie, vrienden en trouwe klanten. Dit zijn emotioneel betrokken mensen. The outer crowd is vaak meer rationeel betrokken. Hun interesse is gebaseerd op overtuiging of rendement.

Let wel: bij crowdfunding blijf je afhankelijk van hoe het financieel gaat met de onderneming. Je loopt een risico dat de ingelegde bedragen niet (helemaal) terugbetaald kunnen worden.

FanFunding