De Neus wordt nog lekkerder en dat willen wij samen met u mogelijk maken!

Al bijna 30 jaar bakken we voor u de lekkerste friet. Ambachtelijk en rijk van smaak. Dit weet u te waarderen, want we staan niet voor niets in de Cafetaria Top 100. Maar daarmee zijn we er nog niet.

Onze plannen

Graag willen we ons assortiment verder upgraden met eerlijke en onderscheidende producten. Daarnaast willen we ons bedrijf aanmerkelijk uitbreiden om u nog meer de mogelijkheid te bieden om bij ons heerlijk te blijven eten en te genieten. Meer zitplaatsen en meer comfort, tegen de voor u bekende prijs en kwaliteit.

Uiteraard kosten deze aanpassingen geld. Maar hoe mooi zou het zijn wanneer we dit samen mogelijk maken?

Crowdfunding lijkt ons hierbij ideaal. Een nieuwe financieringsmethode die aansluit bij onze ideeën. Graag bieden we u als klant een aantrekkelijk rendement. Uiteindelijk is dit goed voor u en voor ons. Samen genieten. Daar houden we van.

Uw betrokkenheid willen we graag belonen: Crowdfunding

Inmiddels hebben we onze bankfinanciering al behoorlijk teruggebracht. Onze nieuwe plannen willen we op een vernieuwende manier realiseren met Crowdfunding.

Graag ontvangen we u en willen dat nog jaren doen. We doen er dan ook alles aan om het u naar uw zin te maken en daarmee u tot Ambassadeur van onze eterij te maken en te behouden. En een Ambassadeur belonen we graag.

Wanneer u deelneemt in ons Crowdfunding project belonen we u met een rendement van 6,1%. Een rendement dat u als spaarder bij uw bank bij lange na niet meer ontvangt. Wij krijgen u als Ambassadeur, dat is voor ons omzet en u krijgt een mooi rendement. Dat noemen we een win-winsituatie.

Een mooie vorm van samenwerking die past bij de wijze waarop wij ons bedrijf voeren: voor en met u als onze klant. De gedachte is daarbij dat het geboden rendement vergoed wordt in natura: namelijk de mooie producten uit ons gehele assortiment.

Hoe staat ‘De Neus’ ervoor?

Na bijna 30 jaar draaien we gelukkig nog steeds goed. Jaarlijks weten we onze omzet zelfs een beetje te verhogen. We zijn daarbij kritisch op ons assortiment.
Vers en ambachtelijk hebben we hoog in het vaandel. Vooral onze huisgemaakte friet weet u te waarderen.

Nose4Food_CF-grafiek

Met een brutomarge van bijna 67% doen we het beter dan het branchegemiddelde (62%). We hebben de volle overtuiging dat we met de uitbreiding van het aantal stoelen, de aanleg van het terras en de loungeruimte, een mooie omzetsprong kunnen maken. Een sprong waardoor we u nog lang mogen blijven ontvangen en verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen.

Welke opties heb ik?

Instappen kan al vanaf € 245,-. Het ingelegde bedrag krijgt u in 4 jaar met een mooi rendement volledig terug in natura.

Eenmalige inleg van € 245,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 5,75. In totaal dus € 276,–.

Eenmalige inleg van € 490,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 11,50. In totaal dus € 552,–.

Eenmalige inleg van € 735,–
U ontvangt hiervoor 48 maanden een tegoed ter waarde van € 17,25. In totaal dus € 828,–.

U geniet hiermee een rendement van 6,1% en als bonus trakteren we jaarlijks op een verrassing.
U maakt een maand geen gebruik van uw tegoed: geen probleem, dit blijft voor u gereserveerd tot uiterlijk 2022.

Voor de Ambassadeurs die nog wat meer willen doen

Voor diegenen die ons nog extra willen ondersteunen is er de mogelijkheid om te lenen tegen een rentevergoeding van 3,5%. Heeft u hierin interesse, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

  • Meld u aan als Crowdfunder door middel van de coupon (of vul uw gegevens in op www.nose4food.nl);

  • Met u als Crowdfunder wordt een overeenkomst opgesteld;

  • De Crowdfunders krijgen elke maand het betreffende tegoed bijgeschreven op een speciaal aangemaakte Crowdfunders VIP-pas.

  • Uit zorg wordt in eerste instantie uw inleg gestort op een aparte rekening van Stichting Crowdfunding en Financiële Projecten (CFP); de organisatie die ons via www.Funding.Coach ondersteunt;

  • Voor de Crowdfunders die tevens geopteerd hebben voor een lening tegen rente, worden automatische betalingen aangemaakt waardoor in 60 maanden na verstrekking het geleende bedrag is terugbetaald;

  • U als Ambassadeur van ‘De Neus’ wordt jaarlijks uitgenodigd voor een bedrijfsupdate gecombineerd met een ‘proeverij’;

  • Aan de Crowdfunders worden verder geen kosten in rekening gebracht.

Proces

Het fenomeen Crowdfunding groeit sterk in populariteit. Het is een manier om aan geld te komen voor een onderneming, een project of een experiment. Betrokkenen zijn geïnteresseerd en voelen zich aangesproken door de visie van het bedrijf. Zij steunen de ondernemer bij het realiseren van zijn doelen.

Vaak is er een inner crowd met familie, vrienden en trouwe klanten. Dit zijn emotioneel betrokken mensen. The outer crowd is vaak meer rationeel betrokken. Hun interesse is gebaseerd op overtuiging of rendement.

Let wel: bij crowdfunding blijf je afhankelijk van hoe het financieel gaat met de onderneming. Je loopt een risico dat de ingelegde bedragen niet (helemaal) terugbetaald kunnen worden.

FanFunding